Velkommen til BG – vi glæder os til at møde dig.

Brøndby Gymnasium er et lille privat gymnasium, hvor alle kender alle på tværs af klasser og årgange. Vi tilbyder både traditionel STX og Sport HF. Uanset hvad du vælger, kommer du til at opleve et helt særligt sammenhold med dine nye kammerater: Mange af vores arrangementer og udflugter er fælles for 1.g og 1.HF – sammen udgør de 1. årgang.

Rygraden i langt størstedelen af skolens aktiviteter består af BGs tre kerneværdier: Idræt, it og nærvær – gerne i kombination med hinanden.

Respekt og anerkendelse er kodeord hos os. Lærerne vejleder og hjælper gerne – både i undervisningen såvel som i frikvarterer, til lektiecaféer og virtuelt.

Et af hverdagens højdepunkter er BGs frokostordning. Her samles alle elever i kantinen, hvor vores servicemedarbejder Kemal sørger for, at de får noget godt at spise. Når eftermiddagsblodsukkeret er lavt, kan der hentes et bolsje - og måske en billet til en BIF-kamp samt et smil hos sekretærerne Marianne og Karina. Studievejlederne Maja og Anne vil gerne tale med dig og finder altid tid til en personlig samtale. Og skulle man have fået en god ide til en aktivitet for klasse eller hele skolen, så er døren altid åben ind til Pia (rektor) og Sanne (vicerektor).  

   

Idræt. It. Nærvær.

Hos os er det helt almindeligt at bruge meget tid på sport. Vi har en buddy-ordning, så der altid er én, der kan følge med i undervisningen for dig, hvis du for eksempel er til stævne. Du bliver heller ikke set skævt til, hvis du kommer og går ædru til en fest — for du er ikke den eneste, der skal træne lørdag morgen. Med mulighed for planlagt fravær og støtte fra vores idrætskoordinatorer, Thomas og Nis, er det ingen sag at kombinere sport med undervisning og lektier.

Det er dog langt fra alle elever på BG der er særligt idrætsaktive, og det er helt ok, hvis du er mere til programmering eller planlægning af næste års gallafest end til boldspil. På BG har vi fokus på både faglig udvikling og trivsel – vi ser den enkelte både i og udenfor klasselokalet, og både elever og lærere lægger masser af energi i skolens fællesaktiviteter. Et hold af dedikerede tutors byder hvert år den nye 1. årgang velkommen.

It og online tilstedeværelse er selvfølgelig en naturlig del af undervisningen og hverdagen på BG. Du skal altid kunne følge med i undervisningen - også hvis du ikke kan være til stede på gymnasiet. Alle øvelser, tekster og noter ligger tilgængelige på vores onlineplatform Moodle. 

Hvis du er vild med udlandet, så kan du allerede nu begynde at glæde dig til studieturen på 2. år. Turen kunne gå til Østrig, hvor du vil blive sat på prøve på lodrette klippevægge eller den kunne gå til de Britiske øer, hvor museer og storbypuls byder på kulturelle oplevelser.  I 3.g kan du også være heldig at komme på sproglig dannelsesrejse med dit tyskhold til Hamborg eller dit spanskhold til Madrid – hola!

Kort sagt: Hvis du er til faglighed og sammenhold - hygge og sport - teknologi og oplevelser, så glæd dig. BG er et sikkert valg for dig.