Hjem Sitemap

 

Linjeidræt

Brøndby Gymnasium tilbyder dig professionel træning i fodbold, håndbold og dans hver anden tirsdag og hver torsdag som supplement til klubtræningen og uden for fagrækken. Tilbuddet er frivilligt.

 

----------------------------

 

LINJEIDRÆT - DANS

Morgentræning i dans foregår hver torsdag og hver anden tirsdag i den røde hal – også kaldet ”postkassen”. Dans er en dejlig start på morgenen, da kroppen kommer i bevægelse og bliver kvikket op. Formålet med undervisning i dans på BG er at udforske forskellige stilarter og forbedre hver enkelt dansers teknik. Dans kræver mere end folk tror, så derfor skal der knokles til hver morgentræning, så vi kan stå klar med opvisninger til diverse fester. Danseholdet optræder til festerne i løbet af året på BG. Dette er dog ikke noget, som vi vil presse jer til hvis I ikke har lyst. At optræde er ikke noget alle er vant til og derfor respekteres det fuldt ud, hvis I hellere bare vil komme og have det sjovt med dans til morgentræningen.

 

For at blive en god danser kræves der også en vis form for styrke, og derfor starter hver morgentræning med styrketræning, som fokuserer på mave, ryg, ben mv. Herefter går vi i gang med en koreograferet dans, som vil variere fra gang til gang – så der er lidt for enhver smag. Der vil derfor være udfordringer for alle uanset hvilket niveau man danser på eller stilarter man kender til.

 

For at kunne deltage i morgentræning dans, skal man dog have et vist kendskab til dans. Niveauet er for øvede dansere, så mindre erfarne får udfordringer og rutinerede dansere kommer ikke  til at kede sig. Derudover gælder det om, at vi skal samarbejde som en gruppe og have det godt med hinanden, da det vigtigste er, at i går fra træningen med tilfredshed og er glade.

 

Trænerne er særdeles rutinerede dansere med flere års erfaring i at underviser. Derudover har de stået for shows til BG festerne 2 år i træk og haft et cheerleader hold på Brøndby banen.  

 

Hvis det kunne være noget for dig, så kom og prøv!  :-)

 

Venlig hilsen 
Michelle Falk Knudsen

 

----------------------------

 

LINJEIDRÆT - FODBOLD

Linjeidræt fodbold er et tilbud til dig, som gerne vil forbedre dine egenfærdigheder i fodbold, og få en god og aktiv start på skoledagen.
Til morgentræning fodbold har vi et afslappet træningsmiljø med plads til grin og tunneller, men hvor der også arbejdes seriøst med de tekniske færdigheder.
 

Træningen er organiseret i temaer, hvor vi arbejder med pasninger, driblinger/finter, tæmninger/vendinger og afslutninger.
Der bliver primært arbejdet i formelle øvelser med kontrolleret modstand, der er derfor plads til alle niveauer af både drenge og piger.
 

Til sidst i hvert træning spiller vi dog til 2 mål, og her er humøret højt, da håneretten for resten af dagen er på spil.
 

Vi deltager hvert år i gymnasieskolernes fodboldturnering. Det er vores mål at prøve at vinde turneringen, men det er ikke lykkedes endnu. Det gør det måske med din hjælp.
 

Når året er slut tager vi gerne til Tyskland sammen med Linjeidræt håndbold og overværer bundesligakampe i fodbold og håndbold.
 

Vi ses på Banen.
 

Nis Stendevad

 

----------------------------

 

LINJEIDRÆT - HÅNDBOLD

Håndbold linie er et tilbud til dig, der gerne vil forbedre dine håndboldfærdigheder og være sammen med andre entusiastiske håndboldspillere i et godt træningsmiljø.


Træningerne byder for det meste på individuel træning med fokus på bevægelighed, omstilling og timing i fx skud, finter og forsvar.


Enkelte træninger går med at spille hold sammen til Gymnasieskolernes Håndboldturnering, og her er fokusset samspil, rytme og spilåbninger.


Vi afslutter året med en mini-håndboldturnering for hele skolen, og drager efterfølgende til Tyskland for at overvære en Bundesligakamp.


Træningen bærer præg af en god balance mellem hygge og hårdt arbejde. Vi starter altid med morgenmusik, morgenbrød og mini-håndbold eller små-spil til opvarmning.
Derefter går det løs med et af de ovennævnte temaer.


Spil med hvis du har lyst - alle som elsker at træne er velkomne!.

 

Bo stage

  
 

På Brøndby Gymnasium kommer du til at opleve et helt særligt sammenhold. Vi er et dejligt lille gymnasium, hvor alle kender alle. Med glasvægge i alle lokaler kan man altid se, hvad de andre klasser laver, og hvis man leder efter en lærer, går man bare en tur på gangen og kigger ind af ruderne.
 

  

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send mail

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 14.00