Hjem SitemapTorsdag d. 15. august 2019 kl. 14:31 af Pia Sadolin

Gymnasiestart på Brøndby Gymnasium

I (næsten) godt sommervejr startede Brøndby Gymnasiums nye årgang 2019 med 111 elever i dag, torsdag den 15. august.

Det er en masse nye unge mennesker, som vil fylde godt på skolen, da det er en stor årgang, som vi har glædet os gennem flere uger til at tage imod.

 

Med de mange nye elever og alle vores dejlige 2. og 3.g’ere tager BG hul på et skoleår præget af gymnasiereformens første (kommende) studenter, ny Sport HF-klasse, forsøgsfaget Idræt A,
BGs første latinhold og 15 års fødselsdag til maj.
 

Rektor Pia Sadolin bød først velkommen til de nye 1. årgangselever, der veloplagt om end lidt afdæmpede lyttede til præsentationen af Brøndby Gymnasium og de kommende 2, 3 eller 4 års skolegang, der ventede forude.

 

Tutorerne og introlærerne tog derefter over og førte venligt og professionelt de mange nye elever ind i Brøndby Gymnasiums verden.

 

2. og 3.g’erne blev også modtaget med en velkomsttale af rektor Pia Sadolin og her blev den medbragte klokke brugt flittigt til at dysse på især 3.g-drengenes glæde over at se hinanden igen. Rektor pointerede i sin tale at gymnasiereformens øgning af timetallet for alvor slog igennem nu og opfordrede til dialog om konsekvenserne af de flere undervisningstimer i skemaet. Desuden understregede hun, gymnasiets nye indsats omkring bæredygtighed, affaldssortering og energiforbrug bl.a. ift. den daglige frokosts servicebelastning. Eleverne skal selv huske vanddunken.

 

Stemningen var glad, da eleverne gik op i klasselokalerne for at snakke og møde skoleårets lærere, der allerede den første dag stod klar med spændende undervisningsplaner.

 

Dagens ret var en dejlig pastasalat. Så starten på skoleåret 2019-20 rummede både noget for hjernen og maven.

 

Velkommen til et nyt spændende år.

 

Pia Sadolin

 

 

 

 

Del denne nyhed på Facebook

 
 

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send SIKKER mail: bg@brondby-gym.dk

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 11:25
& 12:00 - 14.00

 

PERSONALE 
LEDIGE STILLINGER

FIND VEJ