Publiceret 01-10-2021 af Pia Sadolin

Mentor kick off på Brøndby Gymnasium

Tirsdag den 28.9.2021 startede Brøndby Gymnasium en ny runde Mentorordning, hvor alle vore erhvervsøkonomielever mødtes med deres mentorer.  

Det var det første møde, som skulle danne grundlag for individuelle møder mellem mentor og mentee i løbet af skoleåret.  

Efter en kop kaffe og velkomst ved gymnasiets rektor, Pia Sadolin faciliterede Maja Schomacker mødet og præsenterede Claus Bretton-Meyer, som fortalte om egne mentorerfaringer og kvalificerede mentorrollen med 5 greb, som udgjorde centrale elementer i hans mentor-samtalemodel. Indlægget gav anledning til drøftelser af mentor-mentee rollerne og aktiv lytning som en central faktor i samtalen mellem de to. 
 

Mentorprogrammet blev gennemgået og arrangementet sluttede med, at mentor og mentee to og to talte med hinanden om, hvad der skulle komme ud af programmet og hvordan de vil tilrettelægge det. 

Det var en rigtig god optakt til skoleårets forløb og Brøndby Gymnasium er meget taknemmelig for, at så mange mentorer igen i år har sagt ja til at medvirke. De gør det frivilligt, uden betaling og med ansvar for at de unge mennesker får en inspirerende oplevelse. For gymnasiet er det en uvurderlig ressource, mentorerne stiller til rådighed. 

Læs mere om BGs mentorordning her

 

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook