Publiceret 22-01-2021 af Pia Sadolin

Nyt fra BG, 22.1.2021

Kære elever, forældre, lærere og bestyrelse.

Det var med ondt i maven, techno-stress og bange anelser at jeg satte mig foran computeren, onsdag den 20.1., for at se BGs virtuelle orienteringsaften glide hen over skærmen.

Men - viste det sig - helt uden grund.

Alt klappede.

Chatpanelet sad klar i god tid, hvilket var en rigtig fornuftig disposition, da de første spørgsmål tikkede ind et stykke tid før, videoen gik i luften. Ingen tekniske problemer. Ingen ubehagelige mishagsytringer i chatten. Ingen gæster, der faldt fra undervejs. Tværtimod har trafikken efter premieren været rigtig høj. I skrivende stund tæt på 600 besøg - så ovenstående billede er allerede forældet.

Vi er glade.

Tak til de mange, der har hjulpet os med materiale og inspiration. Det har i langt højere grad end tidligere orienteringsaftener været et arrangement med en mangfoldighed af bidrag fra en langt bredere kreds af interessenter. Dén værdifulde erfaring tager vi med til næste års planlægning.

I forhold til BGs dagligdag under Corona har Thomas Anker introduceret fælles morgengymnastik som en fin måde at komme op og i gang på. Ca. 10 minutters ”stræk og bøj” og man er klar til dagen. Det er herligt at kickstarte dagen og skærmen på den måde. Vi fortsætter i næste uge og tager gerne imod gæsteinstruktører (en kærlig opfordring til jer, elever).

Læs hele nyhedsbrevet her

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook