Publiceret 30-10-2020 af Pia Sadolin

Nyt fra Gymnasiet

I da kom politiet forbi. De tager rundt til uddannelsesinstitutioner og tjekker, at retningslinjerne for brug af mundbind mm. overholdes. Vi bestod med ros.

Det er godt nok noget af et arbejde, hvis alle landets ungdomsuddannelser skal tjekkes af to politibetjente.

Tak til elever og personale for efterlevelse af reglerne. Min oplevelse er, at vi derved bevidner, at vi sammen hjælper hinanden med at komme godt (og hurtigt) gennem corona-pandemien.

Den første elev er desværre testet positiv i går, torsdag - men uden symptomer. Så gik den ikke længere. Èn klasse, 2 hold og flere lærere er sendt hjem for at blive testet én eller to gange, afhængig af hvor tæt de har været på den smittede. Det har så vidt vides kun ramt 3.g’ere. Forhåbentlig slipper vi igennem uden superspredning.

Vi har i denne uge afviklet grundforløbsprøverne og den nervøsitet, 1.g’erne gav udtryk for, har åbenbart skærpet deres faglige opmærksomhed. Det er gået rigtig godt. I skrivende stund er de sidste prøver stadig i gang. Men det ser fint ud. Vi har sørget for, at de har fået indhentet den manglende eksamenstræning og de har nok været endnu mere koncentreret end andre år. Det tegner til at blive en god årgang :-)

Et hold energiske elever er lige nu i gang med at finklippe en videoproduktion om ”gymnasiet i mundbind”. Den glæder jeg mig til. Den vil handle om, hvordan vi bruger mundbind rigtigt og smart.

Endnu har Græskarmanden ikke fået påbudt mundbind. Men uhygge er der rigelig af uden.

God weekend.

Pia Sadolin

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook