Publiceret 19-06-2020 af Pia Sadolin

Nyt fra Gymnasiet, Uge 14 ct (Coronatid)

Ugens nyhedsbrev er meget kortfattet.

En kæmpe tak til de dygtige 3.g’ere, der nu alle sammen kan kalde sig studenter.

På billedet er Christina Søndergaard i gang med at tage flaget ned og dermed markere, at årets sidste mundtlige eksamen er klaret. Christina sluttede eksamen helt forrygende. Hun har tålmodigt ventet siden i mandags og dag efter dag ønsket sine kammerater tillykke. Nu blev det så endelig hendes tur. Et særligt tillykke til hende som årets sidste student.

Den afsluttende mundtlige eksamen i SRP, for første gang i Danmarkshistorien, er gået helt fantastisk med et gennemsnit på 8,6 og 25% af årgangen, der skal løbe efter studentervognen over til Brøndby Rådhus næste fredag.

Jeg glæder mig til studentermiddagen på mandag og ikke mindst til dimissionen næste fredag.

På trods af svære odds har vores 3.g’ere demonstreret et smittende gå-på-mod, som gør os alle stolte og fortrøstningsfulde. De har brugt de mange timer hjemme på teenageværelset til at dygtiggøre sig og den virtuelle vejledning, ser ud til at have fungeret godt.

At de fik lov til at vende tilbage til gymnasiet og få samlet op på flere ugers fravær har uden tvivl også styrket motivationen for at optimere indsatsen. Og så hjalp det utvivlsomt på energien, at de får lov til at køre i studentervogn.

Tak til BGs mange dygtige medarbejdere for en dedikeret indsats i de sidste næsten 4 måneder og tak til de mange forældre, der har bakket loyalt op om de mange ændringer af alt ting, som vi gang på gang har måttet udmelde.

Jeg tror, vi alle sammen trænger til en god lang weekend – hvis vi får tid :-)

 

Pia Sadolin
Rektor

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook