Publiceret 13-06-2024 af Pia Sadolin

Fuldt hus til BGs introduktionsmøde for kommende 1. årgang

Vi kunne i går konstatere, at søgningen til Brøndby Gymnasium igen er stor og det var herligt at så mange havde fundet vej forbi os og arrangementet.

Pedellen fik travlt med at finde stole frem, da der slet ikke var nok, så de mange fremmødte kom til at sidde lidt som sild i tønde. Det vil vi helt sikkert tage til efterretning til næste gang.

Heldigvis blev presset på kantinen kortvarigt, da de unge mennesker efter ca. 10 minutter med fælles indlæg skulle fordeles på 1.salen, hvor deres tutorer sørgede for underholdningen og forberedelsen til deres tid på BG. Det gav forældrene i kantinen mulighed for at tale sammen og rådføre sig med gymnasiets ledelse, sekretariat, vejledere, idrætskoordinator, introlærere og et par repræsentanter fra gymnasiets bestyrelse. Både inde og ude i Solgården.

Arrangementet sluttede med fælles opsamling i kantinen og trods det lidt kaotiske forløb fik jeg indtryk af en meget sympatisk og fagligt engagereret kommende årgang, som vi alle sammen kan glæde os til at tage imod i august.

Tak til de mange gæster og ikke mindst til de deltagende elever, lærere, sekretærer og bestyrelsesrepræsentanter, som bidrog med deres viden og lyst til at gøre arrangementet vedkommende.


Vi ses efter sommerferien.

Pia Sadolin, Rektor

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook