Hjem SitemapFredag d. 28. september 2018 kl. 09:20 af Morten Bødskov

EFTER SEJREN OVER JUVENTUS FC: TO BRØNDBY IF WOMEN-SPILLERE MODTAGER KJELD RASMUSSENS REJSELEGAT

For øjnene af mere end 8500 tilskuere slog Brøndby IFs Women onsdag Juventus FC ud af UEFA Women Champions League. Jublen var stor på Brøndby Stadion, hvor de mange tilskuere tiljublede Brøndby IFs kvindehold for den flotte indsats.

 

I Brøndby IF trup til kampen var Caroline Pleidrup Gram. Sammen med Sissel Boje Kjelnhoher modtog hun efter kampen 3000 kr. fra Kjeld Rasmussens Rejselegat.

 

Kjeld Rasmussens Rejselegat er oprettet til minde om forhenværende borgmester i Brøndby Kommune Kjeld Rasmussens store indsats for kommune og dens idrætsliv.

 

Legatet har til formål, at støtte unges studie- og sportsaktiviteter. Ansøgere skal være under 18 år og opfylde mindst to af følgende kriterier: Bosat i Brøndby Kommune, medlem af og aktiv sportsudøver i en af Brøndby Kommunes idrætsforeninger eller under uddannelse på uddannelsesinstitutioner eller virksomheder i Brøndby Kommune.

 

Vi vil gerne opfordre endnu flere unge til at ansøge om rejselegatet. Der kan ansøges om støtte til studieophold, så elever i uddannelsesforløb kan færdiggøre deres ungdomsuddannelse. Desuden kan der ansøges om støtte til sportsrejser og sportsophold, så medlemmer af idrætsforeninger kan deltage i eksempelvis træningslejre og turneringer, siger medlem af legatudvalget Morten Bødskov.

 

Der kan ansøges om op til 3000 kr. pr. person, og deadline for ansøgninger er henholdsvis 1. april og 1. september. Ansøgningsskemaer kan findes på hjemmesiden for Brøndbyernes IF på www.brondbyif.net    

 

Legatet administreres af foreningen BIFs Venner. Legatudvalget udgøres af Jan Bech Andersen, Pia Sadolin, Henrik Sørensen, Per Bjerregaard og Morten Bødskov

 

På vedlagte foto ses fra venstre: Medlem af legatudvalget Morten Bødskov, medlem af legatudvalget og rektor for Brøndby Gymnasium Pia Sadolin, legatmodtagerne Caroline Pleidrup og Sissel Boje Kjelnhoher og formand for Brøndbyernes IF Christian Barrett. (Foto Flemming Alø)

 

Del denne nyhed på Facebook

 
 

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send SIKKER mail

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 11:25
& 12:00 - 14.00

 

PERSONALE 
LEDIGE STILLINGER

FIND VEJ