Hjem SitemapReligion

Hvorfor går nogle muslimske piger med tørklæde? Og er buddhisme overhovedet en religion, hvis den ikke har nogen guder? Findes der kristne fundamentalister? Den slags spørgsmål arbejder vi med i religionstimerne i gymnasiet.

 

Religion er et 1-årigt C-niveau fag, hvor du vil stifte bekendtskab med de store verdensreligioner, men også med mindre og nyere religioner og religiøse forestillinger.

 

Nogen siger, at det moderne samfund bliver mindre og mindre religiøst, men hvis man følger med i nyhederne fylder religion og religiøse emner faktisk mere end tidligere. De to største religioner i Danmark er kristendommen og islam, og det afspejler sig i faget, hvor disse religioner er obligatoriske. Udover disse emner kan man vælge at arbejde med hinduisme eller buddhisme og man kan tage fat på mindre kendte religioner som brasiliansk candomblé eller nye bevægelser som f. eks Scientology.På Brøndby Gymnasium kommer du til at opleve et helt særligt sammenhold. Vi er et dejligt lille gymnasium, hvor alle kender alle. Med glasvægge i alle lokaler kan man altid se, hvad de andre klasser laver, og hvis man leder efter en lærer, går man bare en tur på gangen og kigger ind af ruderne.
 


 

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send SIKKER mail

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 11:25
& 12:00 - 14.00

 

PERSONALE 
LEDIGE STILLINGER

FIND VEJ