Hjem SitemapKemi

Hvad er kemi?
Kemi er ikke et fag, der kun har interesse for kemiske industrier. Alt omkring dig handler om kemi. Din krop består af mange kemiske forbindelser. Vidste du, at hovedbestanddelen af din krop består af vand?

Hvis du kender noget til kemi, kan det hjælpe dig i hverdagen til at forstå, hvad der sker omkring dig. Hvorfor ruster din nye cykel, så hurtigt, når du lader den stå ude i alt slags vejr? Hvordan kan jeg bedst fjerne oliepletter fra mit tøj? Hvad sker der egentlig, når man sætter bagepulver til en kage?


Den daglige kemiundervisning:

I kemiundervisningen veksles der mellem teori og eksperimenter. Du får bl.a. kendskab til forskellige kemiske reaktionstyper. Du får en forståelse for hvorfor nogle stoffer blander sig fuldstændig med hinanden og andre slet ikke er blandbare. Du lærer at udregne hvor meget du skal afveje for, at få de korrekte mængdeforhold. Til forståelse af kemiske stoffers opbygning bruges bla. molekylbyggesæt og animationer. Da Brøndby Gymnasium er et IT - gymnasium, hvor alle elever medbringer deres bærbare computer, benytter vi os ofte af elektroder til målinger, som kan tilsluttes en computer. Det kan for eksempel være måling af pH-værdier i væsker eller måling af kuldioxid i luften. Ved demonstrationsforsøg benytter vi os ofte af vores mulighed for hurtig at forevige forsøget vha. fotos.På Brøndby Gymnasium kommer du til at opleve et helt særligt sammenhold. Vi er et dejligt lille gymnasium, hvor alle kender alle. Med glasvægge i alle lokaler kan man altid se, hvad de andre klasser laver, og hvis man leder efter en lærer, går man bare en tur på gangen og kigger ind af ruderne.
 


 

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send SIKKER mail

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 11:25
& 12:00 - 14.00

 

PERSONALE 
LEDIGE STILLINGER

FIND VEJ