Hjem Sitemap
 

 

LINJEIDRÆT - HÅNDBOLD

Håndbold linie er et tilbud til dig, der gerne vil forbedre dine håndboldfærdigheder og være sammen med andre entusiastiske håndboldspillere i et godt træningsmiljø.

 


Træningerne byder for det meste på individuel, teknisk træning med et fokus, der planlægges i samarbejde med deltagerne, så der kan blive taget hensyn til behovet for supplement til klubtræningerne. Ofte medfører det et fokus på bevægelighed, omstilling og timing i fx skud, finter og forsvar. Vi har netop haft et helt år, hvor fokus til stort set alle træninger var skud – fordi spillerne ønskedede det (og fordi det er sjovt og givende) :-)


Enkelte træninger går med at spille hold sammen til Gymnasieskolernes Håndboldturnering, og her er fokusset samspil, rytme og taktik.


Vi afslutter året med en mini-håndboldturnering for hele skolen, og der er mulighed for at tage til Tyskland for at overvære en Bundesligakamp, hvis der er stemning for det.


Træningen bærer præg af en god balance mellem hygge og hårdt arbejde. Vi starter altid med morgenmusik, morgenbrød og mini-håndbold eller små-spil til opvarmning.


Derefter går det løs med et af de ovennævnte temaer.


Spil med hvis du har lyst - alle håndboldspillere, som elsker at træne, er velkomne!.