Hjem Sitemap


 

it

Alle elever og lærere på Brøndby Gymnasium skal bruge computeren som værktøj i undervisning og forberedelse. Undervisningen bygger på et virtuelt koncept med interaktive tavler, e-bøger og digitale undervisningsværktøjer. Du medbringer derfor selv en bærbar computer samt en iPad (læs mere under praktiske oplysninger).

Skolen har trådløs opkobling og benytter konferencesystemet outlook, planlægningsværktøjet Lectio og undervisningssystemet Moodle.


Den virtuelle undervisning fremmer selvstændighed, ansvarlighed og selvdisciplin.
Det betyder, at du bliver bedre rustet til livet på de videregående uddannelser
og på arbejdsmarkedet.


Det er målet at arbejde med stadig udvikling af it-baserede undervisningsformer og studieteknikker, herunder nye opstillinger i klasserummet. IT-kulturen skal opbygges omkring disciplin, nysgerrighed og viden, som bærende elementer. Den virtuelle undervisning skal naturligt træde i stedet for den fysiske tilstedeværelse i klasseværelset, når det er påkrævet, f.eks. hvis en elev er på træningsophold i udlandet.

 

 

  
 

På Brøndby Gymnasium kommer du til at opleve et helt særligt sammenhold. Vi er et dejligt lille gymnasium, hvor alle kender alle. Med glasvægge i alle lokaler kan man altid se, hvad de andre klasser laver, og hvis man leder efter en lærer, går man bare en tur på gangen og kigger ind af ruderne.
 

  

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send mail

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 14.00