Hjem Sitemap

 

Frokostordning

Brøndby Gymnasium tilbyder vores elever lækker frokost hver dag i kantinen, som er inkluderet i skolepengene. Vi kan på den måde sikre os at vores elever får et sundt og alsidigt frokostmåltid.

Vi får maden leveret fra Jespers Torvekøkken, som også står for frokost til Brøndby IF's medarbejdere, og der lægges stor vægt på sunde, nærende og friske råvarer. 

 

  

Menu - Sund fornuft

uge 51 (15-16. december)

                                                                                                                                                                                                                             

MANDAG   
Stykker af kyllingeinderlår stegt med ingefær, koriander og chili anrettet i sataysauce med hele, ristede peanuts. Hertil brune ris med limeblade.

Dagens fyldige, grønne salat.
 

TIRSDAG  
Spanske kødboller anrettet med stegte blomkål, knuste mandler og safransmør. Hertil speltkerner vendt med grillet citron og spansk peber.

Dagens fyldige, grønne salat.
 

ONSDAG  
Svinekæber anrettet med svampe, saltbagt selleri og æbler i en rosmarinsauce. Hertil stegte kartofler med timian og hvidløg.

Dagens fyldige, grønne salat.
 

TORSDAG   
Lasagne af fuldkornspasta med kylling, vinterurter og tomatsauce gratineret med ost.

Dagens fyldige, grønne salat.

 

FREDAG  
Brunch - rigtig glædelig jul og godt nytår