Hjem Sitemap
 


Ledige stillinger på bg

Brøndby Gymnasium rejser ind i den nye reform – vil du med?

 

Det nye skoleår byder på spændende udfordringer, når reformen skal implementeres og Brøndby Gymnasium er rigtigt godt i gang med forberedelserne. Samtidig har vi haft en fortrinlig søgning til den kommende 1.g årgang.

 

Derfor søger vi 2 faste lærere samt et antal løse stillinger i matematik, kemi, idræt, oldtidskundskab, engelsk, tysk og latin.

 

Oveni har vi 3 ledige hold i informatik til besættelse på årsvikarbasis pga. barsel. Det drejer sig om to 2.g-klasser på c-niveau og en 3.g-klasse på b-niveau.

 

Vi betegner os selv som det lille, trygge gymnasium med den store effekt. Med under 30 fuldtidsansatte og ca. 240 elever kender alle på vores gymnasium hinanden. Vi arbejder nært sammen og trivslen står højt på dagsordenen – hvad enten det drejer sig om den enkelte elev og klassen eller de ansatte på skolen.

 

Vi søger undervisere, som har fokus på elevernes faglige og personlige udvikling og som vil gøre en ekstra indsats i forhold til pædagogisk udvikling og talentpleje. Vores talenttilbud spænder vidt fra indsatser omkring læsevejledning og skriftlighed over Akademiet for Talentfulde Unge til Brøndby-modellen, som hjælper vores mange særligt idrætsaktive elever. Desuden har vi som et af kun to gymnasier i landet fået godkendt en lokal studieretning med idræt på A-niveau.

 

Vi lægger vægt på, at du

Er åben, omgængelig og stærk kommunikativ
Er parat til at have it med i din undervisning
Er initiativrig

 

Nå ja, det kunne også være en fordel, at du er fagligt dygtig og kan lide at undervise :-)

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Formalia:

 

Send din ansøgning til sekretær Karina Norqvist, kn@brondby-gym.dk senest d. 30. marts kl. 12.

 

Vi indkalder til ansættelsessamtale løbende og op til en uge efter stillingsopslagets udløb.

 

Yderligere information kan hentes hos rektor Pia Sadolin, 2122 5859/4320 5071, ps@brondby-gym.dk